Speciale gast op 14 april: Peter Kuit - tap dance
120 % bereikt en nog 18 dagen te gaan, geweldig. Mensen, bedankt, onze crowdfunding gaat echt lekker. Wat een succes. Tja, nu komen we in de verleiding om dat geld op ons jubileumfeest eens flink te gaan verbrassen, maar zoveel is het nu ook weer niet. We moeten daar de komende jaren nog van draaien. Dus gaan we door. Maak het succes nog groter en maak ons helemaal gelukkig. Geef (als je dat niet al gedaan hebt). En kom naar het jubileumconcert op 14 april in de Zuiderkerk.
Nieuwe bandleden, nieuwe bandfoto. Een frisse start; de band draait weer na een half jaar afwezigheid. Concert 14 april, 20:00 Zuiderkerk, Amsterdam. Met dank aan Pablo Lavino voor de foto.
Openluchttheater Elsrijk Amstelveen[foto van johan janssen]
Je zou kunnen denken, Werner Mazurel, trombonist van de Amstel Big Band ziet door de bomen het bos niet meer, maar niets is minder waar. Het is de toon die de muziek maakt, en dat heeft Werner met deze leuke actie weer eens bewezen.Tijdens zijn solo zoekt hij de nabijheid van het publiek op.
Openluchttheater Elsrijk Amstelveen
Openluchttheater Elsrijk Amstelveen
Openluchttheater Elsrijk Amstelveen
Openluchttheater Elsrijk Amstelveen
Our Vocalist, Rapper and Beatboxer Andy Ninvalle won this weekend the Best Soloist Award at the Big Band Competition in Hoofddorp, where he performed with the Amstel Big Band. Congratulations from the Amstel Big Band Andy Ninvalle.
Seabottom Jazzfestival op zaterdag. © Fotostudio Wierd [flevopost.nl]
parool 14 maart
De dancers na afloop samen met Andy en jong publiek.
Upcoming Event